Misdienaars

Uitstapje zondag 24 juli 2016

De misdienaars hebben afgelopen zondag 24 juli hun jaarlijks misdienaars uitstapje gehad.  En dit jaar dus naar de Efteling !!!

Het uitje was zeer geslaagd, iedereen heeft erg genoten!
We hebben verschillende attracties samen gedaan (Ravelijn, Droomvlucht, Villa Volta, FataMorgana, Piranja, Bob, Vliegende Hollander en de durf als zijn in de Baron geweest!). Ondanks de drukte waren de wachttijden niet te lang, met een snoepje en wat drinken ging dat zo voorbij. Tussen de middag hebben we een kindermenu gegeten in het Witte Paard.
Bedankt voor deze leuke dag, namens alle misdienaars!

Danielle van Limpt
Hieronder een foto van alle misdienaars in de Efteling.

misdienaars Efteling 2016

 

 

Uitstapje zaterdag 1 juni 2013

Afgelopen zaterdag 1 juni zijn we met alle misdienaars naar het Safaripark Beekse Bergen geweest. Omdat de pastoor ’s morgens nog een mis had zou hij later komen.

Groepsfoto in de Beekse Bergen

Toen we bij het Safaripark waren aangekomen hebben we eerst een leuke foto gemaakt op de safari-auto. Daarna zijn we met de bus mee op safari geweest. We zagen heel veel dieren. En in de bus vertelde de Ranger van alles over de dieren die we zagen. Ook mochten we dingen van de dieren vasthouden. Ook een hele grote hoorn. Die was echt zwaar. We lieten hem bijna vallen. Dat was een hoorn van een Watoessirund. We leerden ook het verschil tussen een luipaard en een jachtluipaard. En we mochten kamelenwol vasthouden. Dat stonk wel een beetje.

De Ranger vertelde dat er een koppeltje Bosuilen was geland in het Safaripark. Ze hadden 2 eieren uitgebroed. Helaas was de vader overleden. We reden dan ook snel door om de moeder rust te geven en de jongen rustig te kunnen voeren.

Toen we bij het Kongorestaurant waren aangekomen, zijn we daar uitgestapt. We kregen wat te drinken en een snoepje en appel. Daarna zijn we te voet door het park gegaan. En toen zagen we een “Achteruitloopbeer” die alleen maar achteruit liep. En een kruising tussen een paard en een zebra. Dat was wel gek. De leeuwinnen waren jammer genoeg wat verder weg. Maar weer terug bij het Kongorestaurant zagen we daar nog een leeuw en leeuwin met hun welpen.

We hadden nog even gespeeld in de speeltuin en toen kwam de pastoor. We hebben lekker samen frietjes gegeten. Daarna zijn we met de bus de andere kant van het park gaan kijken. Je mocht aan de Ranger alles vragen. Ward had wel heel veel vragen. Weer mochten we dingen vasthouden. Zoals poep van de olifant. De giraffen hadden net eten gehad. Ze kwamen dus niet naar de bus. Jammer.

Toen we weer waren uitgestapt zijn we naar het Afrikadorp gewandeld. Daar kregen we een lekker ijsje. Toen zijn we nog bij de olifanten en apen gaan kijken. De olifant kwam hard aangelopen en de apen sprongen snel op de rots zodat de olifant ze niet kon pakken.

Toen moest de pastoor al weer gaan. Wij mochten nog blijven. We zijn toen weer richting de uitgang gewandeld. Daar hebben we nog een tijdje op de Kilimanjaroberg mogen spelen. Dat was ook erg gezellig. Voor we naar huis gingen kregen we nog een zakje chips.

Het was een leuke dag en we hebben ook nog dingen geleerd over dieren.

Groetjes  Lenne, Maud, Danique, Janouk, Kyra, Teun, Ward en Bram

 

Hoi,

We zijn zaterdag 1 juni met 8 misdienaars, pastoor van Roosmalen en 2 mama’s naar de Beekse Bergen Safaripark geweest. Dat was kei leuk! Toen we binnen kwamen hebben we eerst een groepsfoto gemaakt, toen zijn we naar de safaribus geweest en toen hadden we jachtluipaard en herten en luipaarden  gezien. ’s Middags is de pastoor gekomen en hebben we samen frietjes met fricandel gegeten. Daarna gingen we in de tweede safaribus waar de struisvogel ons liet schrikken! We hebben toen giraffen  en een  neushoorn gezien. Daarna hebben we een ijsje gehad en hebben we in de speeltuin gespeeld.

We hebben een heel leuke dag gehad

Groetjes Kyra Hendriks