H.Vormsel

Project H. Communie en H. Vormsel 2019

De scholen zijn weer begonnen en de parochie gaat mee in vaart van het schooljaar. Binnenkort starten de projecten voor de eerste H. Communie en het H. Vormsel weer.

Het vormsel project zal net zoals afgelopen jaar in januari starten. Ook voor dit project zal een informatieformulier worden verstrekt via de kerk, de school en de parochie-website. Hierover wordt u nog ingelicht. Voor de toediening van het vormsel komt de bisschop van Den Bosch, mgr. de Korte, zelf naar Reusel. Dit zal zijn op zaterdag 25 mei om 19:00 uur.

 

 

H.Vormsel 2018 op zaterdag 7 april om 17:30 uur door:

Pastoor/Deken Spijkers

Zaterdag 7 april was het dan zo ver. Pastoor/deken Spijkers kwam naar onze parochie om het vormsel toe dienen aan 23 jongeren. Het was een mooie viering. De kinderen hadden diezelfde week nog geoefend met de vormsel-werkgroep om alles mooi te laten verlopen. Het koor Klein Akkoord uit Lage Mierde zorgde voor de muzikale assistentie waardoor het een feestelijke viering werd. Fotografe Judith de Bruyn legde vele mooie momenten vast op foto. Met dank aan haar geeft onderstaande foto een indruk van deze viering.

 

 

H.Vormsel op zaterdag 22 april 2017 om 17:30 uur door:

Bisschop Mutsaerts

Op zaterdag  22 april 2017 om 17.30 uur ontvangen 22 jongens en meisjes het Sacrament van het H.Vormsel van Monseigneur Mutsaerts.

Enkele foto’s van het bezoek woensdag 29 maart aan de Kathedraal van de St.Jan in den Bosch door de vormelingen.

Britt van den Borne – Fran van den Borne – Martijn van den Borne
Birgit Dieker – Nick van Gestel – Kyra Hendriks – Janne Hermans
Guillaume Herijgers – Lenne Jansen – Ties Kerkhofs – Maike Krijnen
Noa van Loon – Eva Schrik – Mauro Sebrechts – Hanna Starmans
Kevin van Strijdhoven – Teun van Veldhoven – Maud Verspaandonk
Janouk van der Voort – Mika Vosters – Jasper Wieskamp – Hedy Wouters