28 Januari 2017 Impulsdag voor tiener- en jongerenwerk

Uitnodiging voor de impulsdag op 28 januari 2017.

‘Parochie: Een thuishaven voor de jonge generatie’

Geachte lezer,

Tieners en jongeren die zich thuis voelen in de parochie… kan dat wel? Wat is daar voor nodig?
Ja, dat kan… maar het is soms hard werken. Op de impulsdag voor tiener- en jongerenwerk op zaterdag 28 januari 2017 willen we met betrokkenen rondom tiener- en jongerenwerk stil staan bij dit onderwerp. Hoe kan onze parochie een thuishaven zijn voor de jonge generatie?

Op deze dag zal er verder gekeken worden dan de meest voor de hand liggende dingen. Natuurlijk hebben we het over een tiener- en/of jongerengroep, maar ook zullen we aan de slag gaan met de vraag hoe tieners en jongeren in de ‘alledaagse’ parochie, midden in de gemeenschap, een plek kunnen krijgen.

Door middel van een inspirerende lezing van Leo Feijen, een bruisende workshop en ontmoeting met anderen die bezig zijn met tiener- en jongerenwerk gaat u geïnspireerd terug naar uw parochie!
We nodigen alle betrokkenen rondom tiener- en jongerenwerk (pastores, vrijwilligers en diegenen die iets in de parochie willen doen voor jongeren, maar nog niet weten hoe) van harte uit!

De impulsdag vindt plaats bij Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuijk en duurt van 10.00 uur tot 14.30 uur (inclusief lunch). Meer informatie over het programma kunt u hier vinden.

U kunt zicht tot 22 januari aanmelden door een e-mail te sturen aan jongeren@bisdomdenbosch.nl met vermelding van uw naam, adres, parochie en eventuele dieetwensen.
U bent van harte welkom om deze uitnodiging ook aan anderen in uw netwerk door te sturen die mogelijk geïnteresseerd zouden zijn in deze impulsdag.

Wij wensen u alvast een zalig Kerstfeest toe en hopen u in het nieuwe jaar te mogen ontmoeten tijdens de impulsdag op zaterdag 28 januari!

Met vriendelijke groet,

Astrid Bakker, Ingrid van Zeeland en pastoor-deken Theo Lamers

Team Jeugd & Jongeren