09-12-2015 Persbericht

RADIO MARIA ORGANISEERT MARATHONUITZENDING

In de studio tijdens een live-uitzending
In de studio tijdens een live-uitzending
Telefoonpanel tijdens de Kerstmarathon van 2014
Telefoonpanel tijdens de Kerstmarathon van 2014

Het landelijke katholieke radiostation Radio Maria roept vrijdag 18 en zaterdag 19 december haar luisteraars op tot financiële ondersteuning.

Radio Maria is financieel afhankelijk van donaties van luisteraars en organiseert jaarlijks een kerstmarathon. Het thema van dit jaar is ‘Zeg ja tegen Radio Maria’.

Gedurende de twee dagen kunnen luisteraars tussen 06.30 en 22.30 uur kunnen luisteraars bellen naar een telefoonpanel om hun donatie toe te zeggen. Het panel wordt bemand door vrijwilligers, vaste medewerkers en bestuursleden.

Op de radio klinkt een gevarieerd programma. Prominenten zoals Kees van der Staaij, Jan Slagter, Paul van Geest en Arie Slob vertellen over hoe zij het kerstfeest vieren. Met een quiz over heiligenlevens is de uniek vormgegeven DAB+ radio van Radio Maria te winnen.

Beide dagen is er live muziek in de studio. Op vrijdag komt Rogier Pelgrim, bekend van ‘de Beste Singer-Songwriter van Nederland’. De dag erna komt Wouter Seinen prachtige luisterliedjes zingen.

Radio Maria Nederland is te beluisteren via DAB+ en internet (www.radiomaria.nl of de gratis app).

* NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie neemt u contact op met Lars Gerfen.

Contactgegevens:

Telefoon: 073-6872000

Mobiel: 06-40309011

E-mail: l.gerfen@radiomaria.nl

De kerstmarathon is op vrijdag 18 en zaterdag 19 december van 06.30 tot 22.30 uur.

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen uitzendt. Te beluisteren via DAB+ (kanaal 11C) en internet (website en de gratis app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 70 Radio Maria stations wereldwijd.